Gratis verzending vanaf € 20 binnen Nederland

Nieuw en Tweedehands

Oxymoreworks

Jarre, Jean-Michel

4-Panel Digipak

CD   1 disc(s)   03-11-2023
Popular

In stock
Levertijd : +/- 1 tot 2 werkdagen (voorraad: 1 item)

€ 19.95
CD  
Extra info: 4-Panel Digipak
Maatschappij: Sony Music
Label: Columbia Local
Barcode: 0196588441127
Artikelcode: 5E7577
Suffix - prefix: 844112 19658

"Oxymoreworks" is een verzameling samenwerkingen met andere artiesten die een breed scala aan elektronische genres beslaan. Het negendelige werk bevat herwerkingen van nummers van Jarre's album uit 2022 "Oxymore." Elk nummer is gecomponeerd en geproduceerd door Jarre in directe samenwerking met de betreffende artiest, wat resulteert in een onderscheidende nieuwe versie die de gedeelde artisticiteit van beide muzikanten laat horen.

Jean-Michel Jarre zei over de collectie: "Oxymore had een speciale plek in mijn hart omdat het een unieke sonische reis begon. Ik heb veel plezier in het samenwerken met andere artiesten, vergelijkbaar met mijn vorige project Electronica, en ik wilde een nieuw perspectief op mijn muziek creëren. Ik zocht contact met muzikanten van wie ik dacht dat ze met hun verschillende talenten een intrigerende dimensie aan elke track zouden toevoegen. "Oxymoreworks" is een bewijs van de kunst van samenwerking, een levendige verzameling van muzikale dialogen."

"Oxymore" werd uitgebracht in oktober 2022. Conceptueel is het zijn meest ambitieuze en baanbrekende album tot nu toe, en de eerste commerciële release van deze omvang die volledig gebruik maakt van meerkanaals en binauraal geluid (ruimtelijk 3D). Jarre produceerde, componeerde, nam op en mixte in 360-graden audio in de "Innovation" studio's van Radio France.

1. Brutalism Take 2 (Ft. Martin Gore)
2. Epica Extension (Ft. Brian Eno)
3. Brutalism Reprise (Ft. Deathpact)
4. Epica Take 2 (Ft. French79)
5. Synthy Sisters Take 2 (Ft. Adiescar Chase)
6. Epica Maxima (Ft. Armin Van Buuren)
7. Sex In the Machine Take 2 (Ft. Nina Kraviz)
8. Zeitgeist Take 2 (Ft. Nsdos)
9. Zeitgeist Botanica (Ft. Irene Dresel)