Gratis verzending vanaf € 20 binnen Nederland

Nieuw en Tweedehands

Deena & Jim

Anouk

CD   1 disc(s)   02-11-2023
Popular

In stock
Levertijd : +/- 1 tot 2 werkdagen (voorraad: 2-3 items)

€ 21.95 € 22.95
CD  
Maatschappij: Universal
Label: Universal
Barcode: 0602458172621
Artikelcode: 5E1654
Suffix - prefix: 81726 060245

Met haar veertiende album betreedt Anouk nieuw terrein. Het album, getiteld "Deena & Jim", heeft een rijk orkestraal geluid met arrangementen van Martin Gjerstad, Anouks vaste schrijfpartner. De twaalf composities en de bijbehorende interludes, intro's en outro's werden uitgevoerd door het Prague Philharmonic Orchestra.

"Beschouw deze plaat als een liefdesbrief aan de wanhopigen.... Ik hoop alleen dat sommige van mijn woorden en muziek je hart zullen raken."

Anouk wilde een filmische plaat maken en het de sfeer geven van een epische film. "De tijd moet verdwijnen als je ernaar luistert."

"Deena & Jim" zijn de hoofdpersonen die Anouk verbeeldt in een avondvullend levensverhaal. Velen zullen zich in de personages herkennen, want iedereen is wel eens een Deena of een Jim geweest. Inclusief Anouk zelf. "De hele plaat is super relatable; de dingen waar ik over zing zie ik ook gebeuren in relaties om me heen. Het leert je om niets voor lief te nemen. Ik denk dat veel mensen hoop kunnen putten uit deze plaat. Want je kunt altijd aanvallen wat je dwars zit. En daar moet je niet te lang mee wachten."

Wat is er passender op de cover dan de foto van Anouk die de liefde van haar leven, Dominique, kust. De intieme foto is gemaakt door Erwin Olaf en weerspiegelt de fase die na turbulente jaren eindelijk is aangebroken voor Anouk. "Nu zijn de goede jaren aangebroken, mijn leven voelt op dit moment echt vredig en veilig," zegt ze.

"Deena & Jim" is ook verkrijgbaar als 2LP op zwart vinyl in een gatefold hoes en bevat een insert met songteksten. Kant D bevat geen muziek.

1. From the Bottom To the Top
2. Are You Done Running
3. Damage Done
4. Deena & Jim
5. Why Do You Hate Me So Much
6. When I Die
7. Everything You Are Will Be Lost
8. If Only
9. Old Broken Ride
10. Childhood's Over
11. Agree To Disagree
12. One Day At a Time