Gratis verzending vanaf € 20 binnen Nederland

Nieuw en Tweedehands

Paragon

Jansen, Floor

CD   1 disc(s)   24-03-2023
Rock

Bestel- en levertijd
De getoonde levertijden (met uitzondering van In Stock-items) zijn enkel en alleen een gemiddelde op basis van de eerdere prestaties van achterliggende groothandels, distributeurs, labels en fabrieken.
Indien er geen voorraad is bij de Nederlandse distributeur, of het label, dan kan het soms enkele weken duren! Dit betreft dan vaak een landelijke situatie.
Neem gerust eerst contact met ons op indien u een deadline heeft. Wij kijken dan meteen of dit haalbaar is! *

€ 19.95
Drager: CD
Maatschappij: Play it again Sam
Label: Revamp Music
Barcode: 5051083189163
Artikelcode: 7D4548
Suffix - prefix: 387020 LQMD

Floor Jansen, de energieke en getalenteerde frontvrouw van de Finse symfonische metalband Nightwish, kondigt haar langverwachte debuutalbum "Paragon" aan, dat op 24 maart 2023 uitkomt. Dit album toont Floor Jansen's indrukwekkende stembereik en krachtige stem op een diverse collectie van pop-infused tracks en emotionele ballads beïnvloed door de sounds van haar carrière. "Paragon" heeft voor elk wat wils en is een must-list voor fans van Floor Jansen. Met zijn mix van invloeden en krachtige voca le prestaties is "Paragon" een album dat zowel fans van popmuziek als van metal zal aanspreken. Mis dit geweldige debuutalbum van een van de meest fantastische metalzangers niet. Deze eerste editie CD Digipak bevat een boekje van 24 pagina's en een digipak van 8 panelen, waarin het unieke artwork en ontwerp van deze release te zien is.

1. My Paragon
2. Daydream
3. Invincible
4. Hope
5. Come Full Circle
6. Storm
7. Me Without You
8. The Calm
9. Armoured Wings
10. Fire