Gratis verzending vanaf € 20 binnen Nederland

Nieuw en Tweedehands

Noodzakelijk Verdriet

Froukje

.. Verdriet

CD   1 disc(s)   12-01-2024
Popular

Bestel- en levertijd
De getoonde levertijden (met uitzondering van In Stock-items) zijn enkel en alleen een gemiddelde op basis van de eerdere prestaties van achterliggende groothandels, distributeurs, labels en fabrieken.
Indien er geen voorraad is bij de Nederlandse distributeur, of het label, dan kan het soms enkele weken duren! Dit betreft dan vaak een landelijke situatie.
Neem gerust eerst contact met ons op indien u een deadline heeft. Wij kijken dan meteen of dit haalbaar is! *

€ 18.95
Extra info: .. Verdriet
Drager: CD
Maatschappij: V2
Label: Frok 'N Roll
Barcode: 8714374368230
Artikelcode: 6E6090
Suffix - prefix: 01 FACD

Popsensatie Froukje heeft er de afgelopen tijd met hart en ziel aan gewerkt en nu is het moment eindelijk daar: op 12 januari 2024 brengt ze haar langverwachte debuutalbum 'Noodzakelijk Verdriet' uit. Op het album staan onder meer de tracks 'Als Ik God Was', 'Naar Het Licht' en de nieuwe single 'Houden Van Mij'. Die laatste verschijnt op 27 oktober. Froukje Veenstra is de afgelopen drie jaar als een komeet gegaan.

Ze is pas 18 jaar als ze zich begin 2020 met haar single 'Groter Dan Ik' in één klap profileert als een van de nieuwe beloften van de Nederlandse alternatieve pop. Vanaf dat moment is haar ster rijzende en inmiddels heeft ze twee Edisons (voor de EP's 'Licht en Donker' en 'Uitzinnig'), twee keer 3voor12 Song van het Jaar (voor de single 'Ik Wil Dansen' en 'Zonder Gezicht' met S10), twee 3FM Awards (voor Beste Nieuwkomer en Beste Artiest) en een Zilveren Notenkraker op haar naam staan. Ook stond ze op de hoofdpodia van onder andere Lowlands, Down The Rabbit Hole, Rock Werchter en Pukkelpop.

Met haar kwetsbare, pakkende songs over menselijk verdriet en maatschappelijke thema's heeft Froukje de harten van de Nederlandse muziekliefhebber veroverd, resulterend in uitverkochte clubtours en volle festivalzomers.

1. Kwijt
2. Nu Ik Niet Meer Over Je Schrijf
3. Zonder Liedjes
4. Onbesproken
5. Leeg Restaurant
6. Drijfzand
7. Zeeen Van Liefde
8. 23-Mei
9. Houden Van Mij
10. Geef Het Terug
11. Als Ik God Was
12. Ik Ben Bang
13. Noodzakelijk Verdriet
14. Naar Het Licht
15. We Hebben De Tijd