Gratis verzending vanaf € 20 binnen Nederland

Nieuw en Tweedehands

Bleed Out

Within Temptation

Jewel Case/20p Booklet

CD   1 disc(s)   20-10-2023
Rock / Heavy Metal

In stock
Levertijd : +/- 1 tot 2 werkdagen (voorraad: 2-3 items)

€ 17.95 € 18.95
CD  
Extra info: Jewel Case/20p Booklet
Maatschappij: Bertus
Label: Music On CD
Barcode: 8718627236192
Artikelcode: 4E7150
Suffix - prefix: 14360 MOCCD

Within Temptation, de gerenommeerde Nederlandse symfonische metalband, zal hun fans in oktober 2023 betoveren met hun achtste studioalbum "Bleed Out". "Bleed Out" betekent een grote stap voorwaarts voor de band.

Van eigentijdse, harde dj-achtige riffs tot stijgende melodieën die hun symfonische wortels laten horen, Within Temptation heeft een sonische reis gecreëerd die verschillende muzikale stijlen en tot nadenken stemmende thema's mengt. Dit album is even episch als bot, en meer dan ooit is het een band die niet bang is om een standpunt in te nemen over zaken die hen na aan het hart liggen. Terwijl nummers als "Wireless" en "We Go To War" autoritaire agressie in Oekraïne en andere oorlogsgebieden aan de orde stellen, gaat het titelnummer zelf over de benarde situatie van vrouwen die vechten voor hun rechten in Iran na de moord op Mahsa Amini. In de huidige single "Don't Pray For Me" behandelt het album ook de complexe kwesties rondom het recht van een vrouw om te kiezen, en deze gepassioneerde en politieke focus wordt weerspiegeld in de intensiteit en hardheid van de muziek.

Within Temptation heeft een nieuw tijdperk van muzikale verkenning en lyrische diepgang ingeluid, door grenzen te verleggen en hun artistieke evolutie te tonen door zowel hun morele overtuigingen als hun onbevreesde benadering van muziek te verkondigen. Bleed Out is doordrenkt met een enorm dynamisch bereik dat de volledige diepte van symfonische heavyheid verkent en is even uitbundig heavy als politiek diepzinnig.

1. We Go To War
2. Bleed Out
3. Wireless
4. Worth Dying For
5. Ritual
6. Cyanide Love
7. The Purge
8. Don't Pray For Me
9. Shed My Skin (Feat. Annisokay)
10. Unbroken
11. Entertain You